Friday, 17 April 2020

Hello weekend!

WIVK 107.7 - It's finally Friday, y'all! Let's celebrate... | Facebook

Después de una semana de mucho esfuerzo y dedicación para realizar todas las tareas, llego el momento de descansar y disfrutar del fin de semana. 
Todos los viernes encontraran un post nuevo con una propuesta diferente para realizar y compartir todos juntos en familia.
¡Esperemos que la disfruten y pasen hermosos momentos juntos!

Empieza el fin de semana en 3,2,1....

Un abrazo gigante,




BANANA ICE-CREAM CUPS



Ingredients:

  • 6 ripe bananas
  • 1 tsp vanilla extract
  • 1/4 cup chocolate chips, plus more to sprinkle.
  • Optional: You can also add Dulce de leche...

Instructions:

  1. Line a baking sheet with parchment paper. Slice the bananas and arrange them in one single layer on the prepared baking sheet. Freeze for about 2 hours.
  2. Place the frozen bananas and vanilla extract in your food processor and blend until smooth and creamy. Remove blade.
  3. Stir in chocolate chips.
  4. Use a muffin silicone mold and scoop the banana “ice cream” into each cup, then sprinkle some chocolate chips over the top. Freeze for 1-2 hours.
  5. Let the cups at room temperature for about 3 minutes before eating. 
Enjoy!

Happy Weekend! jeanettagonzales.com


No comments:

Post a Comment